Zalen

Receptie, gala, trouwerij, vergadering, presentatie of gewoon een feest waar goed gedanst kan worden? Al sinds de 19de eeuw weet de kenner dat Brinkmann de perfecte locatie is.

Bilderdijkzaal


Op de eerste verdieping bevindt zich onze Bilderdijkzaal, voormalig woonhuis van 19e eeuws schrijver Willem Bilderdijk, waar u gemakkelijk met 175 personen een feestje kunt bouwen. Voor diner is deze zaal geschikt tot ongeveer 100 personen. De ruimte beschikt over een aparte bar, beamer met scherm, een uitgebreide muziekinstallatie en biedt een verbluffend uitzicht over de historische Grote Markt via de enorme raampartijen. Bruiloftsrecepties, (bedrijfs)feesten en andere grote gezelschappen kunnen zich geen beter decor wensen!
Deze ruimte is kortgeleden in een geheel nieuw (oud) jasje gestoken. U bent van harte welkom om het resultaat met eigen ogen te komen aanschouwen!

Entresol


Deze tussenverdieping ligt boven de bar en biedt uitzicht over het sfeervolle grand café en het terras. De ruimte is uitermate geschikt voor het houden van verjaardagen of andere informele bijeenkomsten tot 75 personen. Voor diner is deze ruimte geschikt tot ongeveer 50 personen. Door de directe verbinding met de Bilderdijkzaal, kan deze ruimte prima dienen als uitbreiding voor evenementen tot 250 personen.

Heerenkamer


Op de begane grond bevindt zich onze Heerenkamer met plaats voor 60 personen. Voor diner kunt u terecht met ongeveer 40 personen. Door middel van schuifdeuren met prachtig gegraveerde ramen is de Heerenkamer af te sluiten van het grand café. De ligging op de begane grond maakt deze ruimte zeer geschikt voor gezelschappen met kinderen of mensen die minder goed ter been zijn. De vele spiegels en het jaren ’20 interieur, geven uw bijeenkomst een uniek karakter.

Voor iedere ruimte en ieder evenement bieden wij op maat gemaakte arrangementen. Geïnteresseerd? Mail ons dan voor een persoonlijke offerte.