Vergaderingen

Voor de zakelijke markt hebben wij aparte arrangementen samengesteld. Hieronder vindt u een overzicht van hetgeen wij u kunnen bieden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Zaalhuur Bilderdijkzaal

€325,00 voor één dagdeel (periode van 4 uur)

€425,00 voor twee dagdelen (meer dan 4 uur)

Inbegrepen bij zaalhuur:

            WiFi

            Draadloze microfoon

            Flipover

            Multimedia scherm

            Muziekinstallatie


 

Zaalopstelling

U-opstelling               25 pax

Carré-opstelling         32 pax

Inbegrepen bij U- of Carré-opstelling:

            Bureauleggers

            Blocnote + pen

            Pepermuntjes

Theater-opstelling      60 pax


 

Dranken-arrangement

Koffie / thee / mineraalwater & frisdranken

€9,00 p.p. per dagdeel (4 uren)

€16,50 p.p. per dag (4 uren +)


 

Lunch op basis van buffet  

€17,50 p.p. bestaande uit:

Soep

Diverse broodjes

Fruitlolly

Melk, koffie, thee en frisdranken


 

Lunch a la carte (tot 32 personen)

Uw gasten kunnen bij binnenkomst kiezen uit onze menukaart (m.u.v. de lunchspecials)

Uiteraard staan wij ervoor open om de keuze voor aanvang van het evenement te ontvangen.


 

Lunch-/Diner menu

2-gangen €21,00 – 3-gangen €26,50

Tot 32 personen keuzemenu vlees / vis / vega

Voor

  • Tomaten paprika soep
  • Bourgondische vissoep

Hoofd

  • Huisgemaakte Ravioli met spinazie, ricotta, bospaddenstoelen, rucola en pijnboompitten
  • Kogelbiefstuk met aardappelgratin en seizoensgroenten
  • Witvis met tapende uit de oven met aardappelgratin en seizoensgroenten

Dessert

  • Sticky Toffee taart met ijs van bloedsinaasappel en slagroom

Boven 32 personen geldt dat uiterlijk 5 dagen voor evenementdatum uw keuze uit bovenstaand menu bij ons bekend moet zijn.


 

Private Dining (tot 80 pax)

Luxe 4 gangen diner met amuse €35,50 p.p.

Amuse

Rundertartaar met truffel-mayonaise en kwartelei

Voorgerecht

Dichtgeschroeide tonijn met Japanse marinade op een krokante bodem van filodeeg, met hoisin-sinaasappeldressing en wasabi-mayonaise.

Tussengerecht

Spoom van mosterd-crèmesoep met appel en krokant gebakken spek

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met bearnaisesaus op een bedje van doperwtenpuree, geserveerd met aardappel taartje

Nagerecht

Vanile panna cotta met gemarineerd rood fruit en een taartje van chocoladefudge